Ace Net

Empowering the Internet generation.

Rreth Nesh

AceNet është një komapani private e liçensuar në Shqipëri për të ofruar shërbimie fikse në zonat urbane, si edhe ISP më e madhe tani në rrethin e Lushnjes.

Aktualisht shërbimi shtrihet ne qytetin e Lushnjes.

Aktualisht mbulojme me rrjet 100 % të qytetit të Lushnjes dhe zonave të tjera, si edhe komunat e rrethit Lushnje.

Gjithashtu një rrjet i gjerë i fibrave optike është ndërtuar dhe vazhdon të zgjerohet.

Ne aktualisht ofrojme shërbimiet e Internet me fiber dhe wireless.

Rrjeti yne është i ndertuar bazuar në produkte dhe zgjidhje të teknologjisë së kohëve të fundit.

Qëllimi strategjik i aktivitetit të kompanisë është të ofrojë shërbime të sigurta dhe funksionale.

Projektimi dhe ndërtimi i këtyre teknologjive është realizuar në bashkëpunim me partnerët tanë të huaj dhe ndërkombëtar, si edhe nga kualifikimi i pandërprerë i stafit tone teknik.

Klientet tanë janë te ndarë në dy kategori:
1. Kategoria Familiare
2. Kategoria Biznes

Nje tjetër epërsi e AceNet është dhënia e zgjidhjeve si edhe lehtësimi i shërbimeve të telekomunikacionit në mënyrë fleksibël për çdo rast nga ana tekniko ekonomike, sipas nevojave të veçanta të çdo klienti.

Shërbimi yne tek klienti është 24/7, duke mënjanuar çdo difekt të mundshëm në një kohë të shkurtër, duke siguruar një cilësi optimale, si edhe çimimet e ofruara janë ato me të ultat në tregun e telekomunikacioneve.
RAPORTIMI I TREGUESVE TË CILËSISË SË SHËRBIMIT(QOS) PËR AKSESIN NË INTERNET

KONTRATË PËR SHËRBIMIN AKSES NË INTERNET

UDHEZUES I PERDORUESIT PER INCIDENTET E SIGURISE

PRIVATESIA

COVID-19

Sherbimet Internet

Fibër Optike Wireless
Komunikimi me Fiber-Optike është metoda e shkëmbimit të informacionit në distanca të largëta nëpërmjet dërgimit të impulsive të dritës në një Fiber Optike. Drita formon një valë bartëse elekromagnetike e cila modulohet që të përmbajë informacion. Fiber optike ne shtepi (FTTH) ju ofron shpejtësi dhe cilësi shërbimi të pakrahasueshme me asnjë prej teknologjive aktuale të përdorura deri më tani. Revolucioni i fibrës optike tashmë është i prekshëm dhe vjen në të mirë të aktivitetit tuaj me kostot më konkuruese në treg. Komunikimi Wireless, eshte sistemi i komunikimit qe ka shtrirjen me te madhe ne vend. Kjo forme komunikimi eshte e afte te perballoje shkembimet e informacionit midis paisjeve nga vendodhje te ndryshme. Wireless-i eshte nje sherbim me besueshmeri dhe performance te larte si dhe garanton te bandwidth sipas kerkesave te klientit.
Kjo teknologji eshte shume thjeshtë e pershtatshme sipas kerkesave specifike qe kane klientet. Transmetimi i te dhenave realizohet me ane te valeve radio. Kushti i vetem per realizimin e ketij sherbimi eshte se duhet te sigurohet vendi dhe pozicioni ku do te vendoset antena, pasi per te pasur sinjal te paster duhet qe fushepamja te jete e orientuar drejt nje prej pikave tona te shperndarjes


Ju garantojmë:

– Navigim me shpejtesine me te larte duke ju lejuar te shkarkoni filma, muzike dhe fotografi ne nje kohe shume te shkurter.

– Shpejtesi e larte transmetimi dhe ngarkimi.

Kontakt

Tel: 0682080131, 0682080141

info@acenet.al
support@acenet.al